40€
lamaba
21 diciembre, 2019
10:00 - 13:30
12 plazas disponibles
Comentarios

Recordarme
Compartir en
Taller de cal.ligrafia i Lettering Lleida

En aquest taller ens introduirem en el món de la cal•ligrafia i el lettering. Aprendrem els conceptes bàsics, història, tècniques, vocabulari, materials que podem fer servir… Durant l’estona de realització del taller practicarem lletres, paraules, experimentarem les diverses utilitats dels retoladors Tombow, i crearem diversos acabats aplicant tècniques amb altres materials complementaris com els gelli de sakura, Ecoline, punta fina, etc. per crear acabats i efectes sorprenents que ens donaran com a resultat unes paraules boniques, artístiques i molt divertides.


DIA: dissabte 21 de desembre
HORA: 10 a 13.30h
LLOC: Cuqui Office. C. Ramon i cajal 24 de Lleida.
NIVELL: aquest taller és d’iniciació, no pateixis si mai has fer res per l’estil, pots venir sense saber-ne res 😉 Així mateix, és apte per nens a partir de 12 anys.
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artists
PREU: 40€ (inclou tots els materials)

* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema 😉 Per altra banda, si per causes de l’organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l’import pagat.