40€
lamaba
8 junio, 2019
10:30 - 14:00
0 plazas disponibles
Comentarios

Recordarme
Compartir en
Taller cal.ligrafia i Lettering Lleida

En aquest taller ens introduirem en el món de la cal•ligrafia i el lettering. Aprendrem els conceptes bàsics, història, tècniques, vocabulari, materials que podem fer servir… Durant l’estona de realització del taller practicarem lletres, paraules, experimentarem les diverses utilitats dels retoladors Tombow, i crearem diversos acabats aplicant tècniques amb altres materials complementaris com els gelli de sakura, Ecoline, punta fina, etc. per crear acabats i efectes sorprenents que ens donaran com a resultat unes paraules boniques, artístiques i molt divertides.

 

DIA: dissabte 8 de juny
HORA: 10.30 a 14.00h
LLOC: Coworking La Casa de fusta. C/ Cavallers 51. Lleida
NIVELL: aquest taller és d’iniciació, no pateixis si mai has fer res per l’estil, pots venir sense saber-ne res 😉 Així mateix, és apte per nens a partir de 12 anys.
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artists
PREU: 40€ (inclou tots els materials i un esmorzar casolà, sa i saludable)
INFORMACIÓ:
Laia Martínez 660854459 (whatsapp)
craftandartists@gmail.com

 

* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema 😉 Per altra banda, si per causes de l’organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l’import pagat.