338€
georgia
Selecciona fecha y hora
Selecciona nº unidades/horas
Comentarios

Recordarme
Compartir en
Renders i infografies 3D per empreses

Renders i infografies en 3d per a empreses d’arquitectura i particulars.

Es tracta de renders i infografies d’interior i exterior per a estudis d’arquitectura i altres empreses del món de la construcció.

 

Trobareu els diferents packs disponibles a continuació:

 

BASIC – a partir de 280€ + IVA

(inclou modelat 3d d’1 estància interior, texturitzat, il·luminació, renders i post-producció. S’entregaran 2 imatges renderitzades en format .jpg o .tiff d’alta resolució)

 

STANDARD – a partir de 560€ + IVA

(inclou modelat 3d de 2 estàncies interiors, texturitzat, il·luminació, renders i post-producció. S’entregaran 5 imatges renderitzades en format .jpg o .tiff d’alta resolució)

 

TOTAL – a partir de 1020€ + IVA

(inclou modelat 3d dels interiors d’un pis sencer, texturitzat, il·luminació, renders i post-producció. S’entregaran 10 imatges renderitzades en format .jpg o .tiff d’alta resolució)

 

EXTERIOR – a partir de 520€ + iva

(inclou modelat 3d exterior, texturitzat, il·luminació, renders i post-producció. S’entregaran 3 imatges renderitzades en format .jpg o .tiff d’alta resolució)

 

Render per empreses

Renders i infografies per empreses d’arquitectura

 

¿A qui va dirigit?

Els meus serveis de renders i infografies per empreses es dirigeixen especialment a empreses i particulars.

Poden ser estudis d’arquitectura, decoradors d’interiors, constructors i particulars que necessitin fer alguna reforma o canvi d’imatge de casa seva.

L’objectiu de la meva feina és que el client final quedi completament convençut de la seva reforma molt abans de començar-la, mostrant-li imatges molt realistes de com li quedarà el projecte.

 

LA CREATIVA

Em dic Geòrgia i la meva especialitat és la realització de renders i infografies 3D.

Els meus inicis al món laboral van ser als 16 anys, en una empresa de reformes on vaig començar a especialitzar-me en el disseny de cuines i banys.

Més endavant, vaig anar complementant la meva experiència professional amb la venda de materials de construcció i finalment vaig treballar en una empresa dedicada a l’organització de fires i disseny d’estands.

Així doncs, aquí és on vaig descobrir la meva gran passió: la decoració d’espais mitjançant programes de modelat 3D, feina a la que em vaig dedicar quasi en exclusiva durant els últims 12 anys.

Amb el pas del temps, m’he anat formant i perfeccionant la meva tècnica, i continuo fent-ho, per aconseguir que els meus renders tinguin un alt nivell de realisme.

Aquest aprenentatge i els resultats de la meva feina, m’han permès tenir el meu propi estudi de renders i dedicar-me al que realment m’agrada: plasmar en una imatge la representació d’un concepte sense la complicada necessitat d’haver d’explicar-lo.