33€
laia
15 diciembre, 2018
16:00 - 20:00
6 plazas disponibles
Comentarios

Recordarme
Compartir en
Cercle de somnis

T’has preguntat mai per qué somies el què somies?

T’agradaria començar a aprendre diferents maneres d’extreure els infinits significats i regals que tenen per tu els teus somnis?

Has tingut algun cop un somni premonitori, un malson recurrent o inclús la sensació d’estar despert en un somni i t’agradaria saber què fer amb aquest tipus d’experiències?

T’interessa el creixement personal i el món dels somnis però no recordes gaire?

Els somnis són una eina molt potent per al descobriment personal ja que no deixen de ser un diàleg amb tu mateix/a. En ells s’espresen dessitjos, potencialitats ocultes, vies alternatives de solució, aspectes interns que cal atendre i resoldre i també són una porta o una via d’accés a la dimensió més transpersonal de la vida.

Els cercles de somnis són una manera divertida, relaxada, íntima i acollidora de començar a entrar i compendre el fascinant món dels somnis. T’explico: Un cercle de Somnis és un espai de trobada mensual en el que ens trobem un petit grup per començar a explorar conjuntament els nostres somnis i d’aquesta manera obrir-nos al nostre propi camí de creixement personal. A través dels nostres somnis reclamem el poder que habita en el nostre imaginari, obrim portes a la manifestació de la nostra creativitat i sobretot, establim un diàleg amb nosaltres mateixos per tal de resoldre o trobar noves perspectives a temes que ens poden estar ocupant.

Personalment, m’agraden els petits grups perquè permeten un ambient més cuidat, íntim i càlid així que sols ofereixo 8 places per curs escolar. Si t’interessa,peró no tens clar si vols venir tot un trimestre o un curs escolar també pots venir a una sessió única i veure si et ve de gust formar-ne part o no.

Les dates del primer trimestre són: 10/11, 15/12 i 12/01. Dissabtes tarda: de 4 a 8 del vespre. Preu 33 per trobada.

Per altra banda, si prefereixes endinsar-te en un treball individual de descobriment personal a través dels somnis també ofereixo sessions individuals.

Així que, em pots trucar si vols resoldre algun dubte, necessites més informació o per reservar plaça.